Печати

TUKANA, 8kw

divider

Печка co систем за дување на топол воздух за површини до 80 м2 *

tukana

 

 

 

 

Номинална излезна топлина

Ефикасност при номинална излезна топлина

Тежина

Димензии: 48,5см/63см/100см

 

46.000 ден. со вклучено 5% ДДВ

и сезонска потрошувачка од 1,75 тони пелети

 

 

 

kw

η%

kg

 

 

 

 

8

92

115

 

Достапни бои: БЕЖ, БОРДО, ЦРНА МЕТАЛИК

tukanacolor

 

 

* Вредноста e предмет на варијации во зависност од областа на инсталација.