The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Печати

ПЕЧКИ И КОТЛИ

divider

АЛПИН ПЕЛЕТ е ексклузивен дистрибутер на производите на ЕКОШПАР, веќе докажан бренд во Европа.

Печките и котлите кои користат пелети се технологија која е во развој повеќе од 30 години. Долгогодишните унапредувања доведоа до тоа модерните печки и котли на пелети да бидат целосно автоматизирани уреди. Корисникот треба само да го наполни бункерот за пелети да ја подеси собната температура и да притисне едно копче. Сите други операции како палење, регулирање, гасење и ладење печката ги прави самостојно.

Печките и котлите на ECOSPAR се одликуваат со:

 • коефициент на ефикасност поголем од 90% - ниска потрошувачка
 • целосно автоматизирано работење - корисникот треба само да ја подеси собната температура
 • лесно и брзо чистење - на секои 2-3 дена
 • поседуваат неколку безбедносни системи

Во сите печки и камини се употребени најквалитетни материјали по европски стандарди. Секој производ доаѓа со гаранција од 2 години.

ОД ПОНУДАТА НА ECOSPAR ВИ ГИ НУДИМЕ СЛЕДНИТЕ ПЕЧКИ И КОТЛИ

НОВИ НАМАЛЕНИ ЦЕНИ ЗА СЕЗОНАТА 2017/2018 ГОДИНА

¯ ПРОВЕРЕТЕ ГИ ЦЕНИТЕ СО КЛИКАЊЕ НА СЛИКИТЕ ¯

 • solara
  SOLARA, 6kw
  SOLARA
 • tukana
  TUKANA, 8kw
  TUKANA
 • karina
  KARINA, 10kw
  KARINA
 • alba
  ALBA, 18kw
  ALBA
 • auriga
  AURIGA, 25kw
  AURIGA
 • maxima
  MAXIMA, 33kw
  MAXIMA
 • combi
  COMBI, 55kw
  COMBI
 • pelet
  ПЕЛЕТИ
  ALPIN PELET

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com